Overige cursussen (bijv. Kinder EHBO, wandelletsel)

Ontdek onze diverse aanvullende EHBO-cursussen!

Naast onze reguliere EHBO-cursus bieden we ook een scala aan gespecialiseerde cursussen om aan specifieke behoeften en situaties te voldoen. Of u nu ouder bent, graag in de natuur wandelt of geïnteresseerd bent in het bieden van eerste hulp aan kinderen, onze aanvullende cursussen helpen u de benodigde kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

  1. Kinder EHBO: Als ouder, verzorger of professional die met kinderen werkt, is het essentieel om te weten hoe u kunt handelen in noodsituaties die specifiek van toepassing zijn op kinderen. Onze Kinder EHBO-cursus richt zich op het herkennen en behandelen van veelvoorkomende verwondingen en ziektes bij kinderen, zoals verstikking, koortsstuipen, allergische reacties en meer. U leert hoe u snel en effectief kunt reageren en uw kinderen de juiste zorg kunt bieden wanneer elke seconde telt.
  2. Sport EHBO: Bent u actief in de sportwereld? Onze Sport EHBO-cursus is speciaal ontworpen om u de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om adequaat te reageren op sportgerelateerde blessures en noodsituaties. Van verstuikingen en botbreuken tot hoofdletsel en oververhitting, u zult leren hoe u snel en adequaat kunt handelen om atleten de juiste eerste hulp te verlenen en verdere schade te voorkomen.
  3. Wandelen en Outdoor EHBO: Geniet u graag van buitenactiviteiten zoals wandelen, kamperen of bergbeklimmen? Onze Wandelen en Outdoor EHBO-cursus is ontworpen om u voor te bereiden op de specifieke uitdagingen en noodsituaties die u kunt tegenkomen in de natuurlijke omgeving. U leert hoe u verwondingen zoals blaren, verstuikingen, beten en steken kunt behandelen, evenals technieken voor ori├źntatie en redding in afgelegen gebieden.

Onze aanvullende cursussen zijn praktijkgericht en worden gegeven door ervaren instructeurs met expertise op het desbetreffende gebied. U krijgt hands-on training, realistische scenario’s en waardevolle tips die u helpen om zelfverzekerd en effectief op te treden in situaties die specifiek zijn voor elke cursus.